ESCOLES I MESTRES

Creixent està format per un equip multidisciplinar de professionals especialitzats, amb una gran experiència i formació en els àmbits clínic i educatiu.

.

Activitats per escoles

Des de Creixent volem oferir a les escoles una programació d’activitats curriculars i amb intencionalitat pedagògica, que pugui ser un reforç al treball que desenvolupen els centres escolars, per afavorir la complementarietat educativa (educació formal i no formal) dels nens i nenes.

Us oferim una cartera d’activitats i projectes ja creats i duts a terme pels diferents cicles educatius. Alhora, ens posem a la vostra disposició per atendre les vostres demandes i peticions i crear les propostes adients al vostre entorn escolar, com també a les característiques i necessitats dels infants.

Les activitats pels centres escolars s’ofereixen en horari lectiu (horari a convenir) i estan dirigides per un professional de Creixent.

Educació Infantil

 • Els contes i el Ioga:

Iniciarem als infants en la pràctica del ioga a través dels contes, afavorint la capacitat d’escolta activa, l’atenció i la concentració, a l’hora que treballem el control postural i dels diferents segments del cos i la motricitat fina.

 • Vull dormir!

Descobrirem perquè és important descansar bé i quines accions ens ajuden a aconseguir-ho tot fomentant l’autonomia personal dels més petits: higiene personal, alimentació, ús de pantalles, etc. ajudant a un personatge molt singular.

EDUCACIÓ PRIMÀRIA  Cicle inicial

 • Ioga:

Introduirem el ioga en l’experiència motriu de l’infant per desenvolupar i controlar certs moviments del seu cos de manera lúdica.

 • Fem Equip:

Proposarem i conduirem diferents dinàmiques jocs participatius per millorar la cohesió social i l’aprenentatge cooperatiu dins del grup classe.

EDUCACIÓ PRIMÀRIA  Cicle Mitjà

 • Fem equip: 

Proposarem i conduirem diferents dinàmiques jocs participatius per millorar la cohesió social i l’aprenentatge cooperatiu dins del grup classe.

EDUCACIÓ PRIMÀRIA  Cicle Superior

  • Mindfulness: 

  Oferirem un espai on utilitzar aquesta pràctica d’origen budista. Estudis demostren que als infants que duen a terme aquesta tècnica de meditació s’observen millores en l’aprenentatge, l’atenció, la creativitat i en el rendiment acadèmic. A més, també augmenta la capacitat d’introspecció i d’autocontrol i les habilitats prosocials.

  • Fem Equip: 

  Proposarem i conduirem diferents dinàmiques jocs participatius per millorar la cohesió social i l’aprenentatge cooperatiu dins del grup classe.

Tallers i xerrades per mestres

Des de Creixent oferim Xerrades on es tracten temes que acostumen a ser objecte de consulta per les escoles i els mateixos docents. Amb aquestes xerrades i tallers s’ofereix formació, suport i assessorament professional per mestres i professors que treballen amb alumnat amb necessitats educatives especials o que en volen conèixer més.

Les Xerrades es porten a terme pels professionals de Creixent i tenen l’objectiu de  donar les eines necessàries per poder acompanyar als infants i joves en el desenvolupament acadèmic i personal.

CONTACTE